HTML Layer
Ring allerede i dag

Vi klarer alle maleropgaver

Ring til os i dag

+45 48 28 50 49

PrivatErhvervPrivatErhverv

MALER I HILLERØD

Professionelt malerarbejde til hele landet

​Malerfirmaet 10Kanten A/S består af 70 ansatte, hvoraf fire er lærlinge. Vi bor i Hillerød, men udfører professionelt malerarbejde over hele Danmark – store og små opgaver for virksomheder og for private.

​Som Nordsjællands største malerfirma har vi det fornødne​ materiel og udstyr for at kunne varetage alle typer maleropgaver.

Læs mere

Kontakt os og få et godt tilbud​

Kontakte os via formularen nedenfor, så finder vi et tidspunkt at kigge forbi, og give dig et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  OM OS

  Malerfirmaet 10Kanten A/S beskæftiger 70 medarbejdere heraf 4 lærlinge, og vi udfører alle former for malerarbejde stort som småt. Malerfirmaet 10Kanten A/S er ejet & opstartet i 1997 af Malermester Niels Ole Jensen.

  Læs mere

  ARBEJDSMILJØ

  Ansvaret for arbejdsmiljøet har malermester Niels Ole Jensen, samt sikkerhedsgruppen i Malerfirmaet 10Kanten A/S. Gruppen består af 6 medarbejdere.​

  Læs mere

  REFERENCER

  Rammeaftale med Region Hovedstaden om vedligeholdelse af Hillerød & Frederikssund Hospital.​ Flyttelejligheder for følgende selskaber. Vi udfører malerarbejde i ca. 250 flyttelejligheder årligt.

  Læs mere
  “Flot arbejde og flinke og serviceminded personale.”
  Steen Kofod Nielsen

  Godt arbejdsmiljø for det bedste resultat

  ​Hos Malerfirmaet 10Kanten A/S lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø for at kunne levere det bedste resultat til vores kunder. Derfor er vi stolte over, at vi var blandt de første malerfirmaer i Danmark til at få en arbejdsmiljøcertificering. ​I dag er det arbejdsmiljøhuset der er vores eksterne rådgiver vedrørende arbejdsmiljøet.

  Stolt medlem af Danske Malermestre

  Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.