OM MALERFIRMAET 10KANTEN A/S

ARBEJDSMILJØPOLITIK OG CERTIFICERING

Ansvaret for arbejdsmiljøet har malermester Niels Ole Jensen, samt sikkerhedsgruppen i Malerfirmaet 10Kanten A/S. Gruppen består af 6 medarbejdere.​

​Vi blev som den første malervirksomhed i Nordsjælland og den 9. på landsplan, arbejdsmiljøcertificeret i juni 2006. Dette tiltag er endnu et bevis for at Malerfirmaet 10Kanten A/S er med i førerfeltet omkring de nye tiltag, der sker i malerfaget. I 2012 overgik vi til Arbejdsmiljøhuset som idag varetager vores kontrol af arbejdsmiljøet.

​​Vores arbejdsmiljøpolitik er gældende for alle ansatte i Malerfirmaet 10kanten A/S og vores målsætninger er som følger: At have sikkerhed for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Dette sikrer vi ved at have handlingsplaner på forskellige målsætninger.​

Vi sørger for

At vores ansatte altid har de bedst mulige hjælpeværktøjer og ressourcer for at opnå det optimale arbejdsmiljø.

​​At overholde alle gældende love og regler omkring arbejdsmiljøet. ​​Løbende at informere vores nuværende samt ny tilkommende ansatte om, hvad de skal være opmærksomme på omkring arbejdsmiljøet. Vi vil løbende holde dem ajour med udviklingen.

​​Vores ansatte skal sætte en ære i, at informere de øvrige samarbejdsparter på byggepladserne omkring arbejdsmiljø – det kunne være omkring støj, støv m.m.

​Hvis dette lykkes, er det med håb om at vi undgår unødvendig nedslidning, ulykker, sygdom m.m og derved opnår vi forhåbentligt et langt og smertefri samarbejde.

​​Lærlinge politik

Vi er p.t 4 lærlinge. Firmaet er nok lidt gammeldags på dette punkt, da lærlingene er nederst i hierarkiet.

Man starter med at klargøre overflader for svendene og efter følgende arbejder man sig fremad.

Men det er helt sikkert, at der ikke er et eneste område i malerfaget man ikke kommer i berøring med under udannelsesforløbet.​​

Som lærling i Malerfirmaet 10Kanten A/S accepterer man de beslutninger, som bliver truffet af den svend men nu engang bliver sendt ud med. Er man utilfreds, kontakter man ledelsen, som så vil drøfte problematiken med de indvolverede parter. Der må gerne være lidt kæft, trit og retning. Dette mener vi, helt sikkert, vil give de malerlærlinge vi udlærer, et rigtig godt fundament i deres fremtid.

I vores vækstplaner indgår, at vi vil forsøge at uddanne vores lærlinge til eget brug efter udløb af deres uddannelseaftale. Alle vores udlærte lærlinge hidtil, har alle valgt, til stor tilfredshed for firmaet, at forsætte i firmaet efter endt uddannelse.

​​Arbejdsmiljø – Certificering / Diplom

Den 2/6-2006 blev vi arbejdsmiljøcertificeret og det som den første malervirksomhed i Nordsjælland og den niende i landet.

Medio 2012 skiftet vi til arbejdsmiljøhuset, som i dag varetager vores arbejdsmiljø i virksomheden ved 2 årlige kontroller.

​Malerfirmaet 10Kanten A/S støtter herved ambitionerne om at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor sikkerheden er i højsædet, uden at det går ud over produktkvaliteten.

​I praksis viser den faglige bevidsthed sig blandt andet ved, at vi kun bruger og sælger godkendte produkter af høj kvalitet.

De høje krav, som vi stiller, sikrer et godt resultat på alle niveauer.

Industrivænget 12B,

​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4828 5049

E-mail: mail@10kanten.dk

OM OS

Malerfirmaet 10Kanten A/S beskæftiger 70 medarbejdere heraf 4 lærlinge, og vi udfører alle former for malerarbejde stort som småt.

Malerfirmaet 10Kanten A/S er ejet & opstartet i 1997 af Malermester Niels Ole Jensen.​

CERTIFICERET

Den 2/6-2006 blev vi  arbejdsmiljøcertificeret og det som den første malervirksomhed i Nordsjælland og den niende i landet.